ASSOCIACIÓ CATALANA D´APICULTORS (ACDA)


Associació Catalana d´Apicultors (ACDA) és una associació que intenta acollir tots els apicultors de l´àmbit territorial de Catalunya, ja siguin professionals o aficionats i que es puguin beneficiar de tot un conjunt de serveis que ofereix aquesta associació com a tal.

ACDA fou creada l´any 1999 a partir de l´il.lusió d´un grup d´apicultors amb l´intent d´agrupar socis de qualsevol indret de l´àmbit català, independentment de la província a la qual pertanyen. L´objectiu de l´associació es entre altres la de defensar tots els interessos legítims de tot el col.lectiu de socis apicultors davant de qualsevol organisme, jurisdicció o instància.

La associació  també promou l'art de la apicultura i fa divulgació pública sobre la importància de les abelles per al medi ambient.

 

Els nostres patrocinadors

Associació d'apicultors de Catalunya

Passeig Diagonal (La Cruïlla), s/n
08271 ARTÉS
Telf. 647 299 404

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Acceptar